Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iunie 2013

CUPA SATORI

CUPA SATORI
FOCSANI, 25 MAI 2013


Cupa Satori, desfasurata sambata la Focsani, se inscrie in circuitul competitiilor de nivel national organizate de departamentul SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale. S-a adresat sportivilor de pe toate categoriile de varsta, de la copiii de 6 ani pana la seniori, la probele de kata si kumite.  Competitia s-a desfasurat in Sala Polivalenta, avand sprjinul autoritatilor locale, primarie, prefectura, consiliul local dar si a unor sponsori specific locali cum ar fi Casa de Vinuri Panciu.

Sportivii au avut conditii excelente de concurs, beneficiind de 4 tatami omologate. Au fost recompensati cu diplome, medalii, cupe si tricouri de campioni.
Au fost prezenti la concurs aprox. 500 de sportivi din 27 de cluburi.
Am prezentat o echipa formata  din 22 de sportivi, 17 dintre ei urcand pe podium la o proba, sau la amandoua. Este remarcat parcursul exceptional din aceasta parte a anului a lui Flavius Zafiris (minicadeti) care la fiecare competitie de nivel national sau international a urcat pe podium la ambele probe. La Focsani el a cucerit locul I la ambele probe. Ne-a lipsit din echipa cativa sportivi de baza, referindu-ma aici la Maria Dinu, Crina Tudor si Radu Popescu.

De asemenea este de remarcat rezultatul lui Marius Creta la kata open (tineret +seniori) care a ocupat locul II, locul I fiind ocupat de actualul campion european, Radu Todiras (Dinamo). Multe voci din randul antrenorilor au facut facut aprecieri ca Marius ar fi avut o evolutie mai buna. Timpul si alte competii de nivel mai inalt vor confirma daca este asa sau nu.

REZULTATE TEHNICE
1.       Zafiris Medeea – locul I –kata / locul I – kumite / copii 1
2.       Nita Alexia - locul II –kata / locul II – kumite / copii 1
3.       Ciurcanu Andra – locul I – kumite / copii 2
4.       Ilie Sebastian – locul III –kata / copii 2
5.       Oprescu Lucian – locul III –kumite/ copii 2
6.       Maselusa Theodora – locul III –kumite / copii 3
7.       Petrea Tudor – locul III – kumite cat.  / copii 2
8.       Georgescu Gabriel – locul I – kumite cat. +35kg / locul II –kata 4 kyu/minicadeti
9.       Neagu Stefan – locul I – kumite cat.-35 kg  / minicadeti
10.   Dumitrascu Octavian – locul I –kata 5 kyu / minicadeti
11.   Zafiris Flavius –locul I –kumite +40kg / locul I kata-4 kyu/ minicadeti
12.   Toma Alexandra – locul I – kata 7 kyu / locul III – kumite +50 kg / cadeti
13.   Neagu Andreea – locul II –kata 3 kyu-dan / locul I – kumite +50 kg / cadeti
14.   Spita Stefan – locul III – kumite – 70 kg / juniori
15.   Beldeanu Calin locul III – kumite +70 kg / juniori
16.   Creta Marius  - locul II kata (open tineret si seniori) / locul III – kumite -65kg /tineret
17.   Porumboiu Cosmin – locul II kumite open, locul II kumite -75kg / seniori


Felicitari sportivilor pentru mobilizaarea exceptionala si multumiri parintilor ca sunt alaturi de noi competitie de competitie. Intr-o conversatie avuta cu seful departamentului de arbitrii SKDUN Marian Patru, acesta remarca cresterea deosebita a echipei noastre la momentul actual, ponderea lor in loturi si pe podiumul fiecarui concurs.

Pentru noi urmeaza CUPA DE VARA, competitie organizata la Ploiesti pe 1 iunie in sala „Leonard Doroftei”. Este o competitie „ de casa” care se inscrie intr-un circuit „al anotimpurilor” in colaborare cu JKA Brasov si care vizeaza in primul copiii cu nivel tehnic de incepatori, avand probe special concepute pentru ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu