Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 octombrie 2011

SHIAI DE KARATE-DO REZERVAT COPIILOR SI CADETILOR

CUPA DE TOAMNA, 08 OCTOMBRIE 2011


In Sala Sporturilor din Mizil, sambata, 08 octombrie 2011 s-a desfasurat “Cupa de Toamna” fiind vizate categoriile de copii 1, 2, 3, 4 si cadeti. Competitia a inceput la ora 13.00, ora Mizilului, si reusit sa stranga 109 sportivi, parinti, sustinatori si multi, multi spectatori.
Doua tatami au primit pe ele sportivii dornici sa se testeze, in raport cu propriul lor progres si in raport cu nivelul sportivilor din alte cluburi . Am avut doua echipe de arbitraj de exceptie, tinere, atente si in opinia mea foarte pertinente in deciziile pe care le-au luat.


Pe tatami A au arbitrat : shushin Adrian Manea, 2 DAN ; fukushin Alexandru Filimon, 1DAN; fukushin Cosmin Porumboiu, 1DAN ; fukushin David Alexandru 1DAN jun; Daniel Banita, 1DAN.
Pe tatami B au arbitrat : shushin Octavian Uruc, 1 DAN ; fukushin Alexandru Nicolae, 1DAN; fukushin, 1DAN ; fukushin Marius Creta,1DAN; fukushin Manta Robert, 1DAN jun.

Am avut placerea sa vedem in deschiderea competitiei un frumos spectacol de dans de societate prezentat de echipa de copii condusa de prof.Costel Parfenie, care ne-au incantat privirile si au smuls ropote de aplauze.
Comitetul tehnic al competitiei a hotarat ca impartirea copiilor pe grupe tehnice si de varsta duce la maririrea numarului de medalii castigat, ceea ce reprezinta un puternic impuls dat micilor karate-ka la nivelul moralului.
De asemenea, impreuna cu comitetul de organizare, s-a hotarat ca fiecare club sa primeasca o frumoasa cupa, iar arbitrii sa primeasca o indemnizatie, in functie de rolul indeplinit in echipa.


Am avut in desfasurare 3 probe : “kata sincron oglinda”, kata individual si kihon-kumite. Centurile albe au avut numai probe individuale, kata si kumite, centurile colorate kumite si kata sincron oglinda, iar cadetii kata individual si kogo-kumite.
Cu toate astea competitia a durat mai bine de 6 ore si jumatate, cu mult peste ce ne-am propus, pentru ca numarul de participanti ne-a depasit asteptarile…
Sportivii au primit medalii, diplome, cupe, dulciuri si pliante cu informatii din karate.


Scopul acestei competitii a fost oferirea unei platforme motivationale, adaptate pe nivele tehnice si de varsta, tuturor celor care practica karate-do in judetul Prahova. La urmatoarea intalnire a comitetului tehnic, se va analiza posibilitatea introducerii unei noi grupe “old boys”respectiv “old girls”, pentru ca sunt parinti care practica karate si aparitia lor pe tatami ar fi deosebit de stimulatoare pentru atragerea de practicanti pe acest nivel.


Este de consemnat si participarea copiilor de la O.U. Concordia la acest concurs, ceea ce reprezinta o veritabila performanta pentru ei, dupa ce la sfarsitul lunii august au participat la Cupa Musashi desfasurata la Alexandria.
Undeva, aproape de jumatatea competitiei s-a facut o pauza, moment in care am avut parte de o veritabila demostratie de box. Sportivii condusi de antrenorul Cornel Lazar,de la CS Mizil, echipati corespunzator, ne-au aratat cum se desfasoara un antrenament de box.

A fost interesant, a fost atractiv, a suscitat interesul asistentei si al spotivilor de la karate, acest interes fiind masurat de aplauzele daruite maestrilor ringului. Am facut poze impreuna si i-am felicitat pentru activitate, urandu-le totodata succes in activitate.
As vrea sa mai subliniez atmosfera care s-a creat la finalul competitiei odata cu intrarea pe suprafata a spotivilor de la grupa de cadeti (14-15ani), care prin maestria executiilor si dinamica meciurilor de kogo-kumite, au animat atmosfera, publicul reactionand frumos, prin ovatii, aplauze si incurajari, fiecare galerie sustinandu-si favoritii.


La final s-a desfasurat festivitatea de decernare a medaliilor si a cupelor, s-au facut muuuuuuuuuulte poze, “tone de poze”, antrenorii s-au felicitat reciproc pentru reusite, arbitrii si-au primit indemnizatilie promise si au fost felicitati pentru prestatiile deosebite.
Multumim d-nei prof. Aura Pandelea de la Lic.”Grigore Tocilescu” care ne-a sprijinit cu mobilierul necesar bunei desfasurari a competitiei. Multumim primariei Mizil, d-lui primar Emil Proscan pentru intelegere si sustinere. Multumim de asemenea asistentelor de la secretariatul fiecarei suprafete : Mihaela Ionita, Maria Novac, Bianca Visan si lui Ionut Iacob…de asemenea multumiri pentru ajutor la secretaritul general d-nelor Florentina Manea si Florentina State.



REZULTATE TEHNICE ALE SPORTIVILOR DE LA CS CONPET-PETROLUL PLOIESTI si O.U. CONCORDIA


C3 (8-9ani) KUMITE MASC INCEPATORI
Locul III – Olivian Patrascu
Locul IV – Lucian Oprescu

C3 KATA MASC INCEPATORI
Locul III – Sebastian Teodorescu
Locul IV- Lucian Oprescu



C3 KUMITE FEM
Locul II – Teodora Maselusa
Locul III – Elena Bacanu ( Concordia)
Locul IV – Alexandra Profira ( Concordia)

C3 KUMITE MASC GR 1
Locul II – Daniel Rogozea
Locul III – Octavian Radu
Locul IV- C-tin Dragomir


C3 KUMITE MASC GR 2
Locul III- Stefan Nita
Locul IV- Iacob Stan

C3 KATA SINCRON OGLINDA GR 1
Locul I – Radu Ionescu & Lucian Oprescu
Locul III – Sebastian Teodorescu & Gabriel Draghici

C3 KATA SINCRON OGLINDA GR 1
Locul IV – Theodora Maselusa & Teodor Marin
Locul III – C-tin Dragomir & Iacob Stan


C2 (10-11ani) KUMITE FEM 3-4 KYU (centuri verzi si orange)
Locul I – Ioana Popescu
Locul II – Bianca Durbac
Locul III – Ioana Otelea (Concordia)
Locul IV – Sabina Ionescu

C2 (10-11ani) KUMITE FEM 3-4 KYU (centuri albastre)
Locul I- Antonia Penescu
Locul II – Theodora Stoian


C2 (10-11ani) KUMITE MASC 4 KYU (centuri orange)
Locul II – Sergiu Bobosila
Locul III- Andrei Bucur
Locul IV- Mihai Dan (Concordia)

C2 (10-11ani) KUMITE MASC 3 KYU (centuri verzi)
Locul I – Octavian Dumitrascu
Locul II – Flavius Zafiris
Locul III- Steafan Neagu


C2 (10-11ani) KUMITE MASC 2 KYU (centuri albastre)
Locul I – Gabriel Georgescu
Locul II- Marian Stanciu

C2 KATA SINCRON OGLINDA GR 1
Locul I – Gabriel Georgescu & Flavius Zafiris
Locul III – Stefan Neagu & Octavian D umitrascu

C2 KATA SINCRON OGLINDA GR 2
Locul II – Andrei Bucur & Stefan Negulescu
Locul III – Eduard Sandu & Sabina Ionescu


C1 (12-13 ani) KUMITE FEM 4kyu (centura orange)
Locul I – Maria Dinu
Locul II – Florentina Rusu
Locul III- Bianca Popa

C1 (12-13 ani) KUMITE FEM 2 kyu-1dan jun
Locul II – Andreea Neagu

C1 (12-13 ani) KUMITE MASC 3 kyu-1dan jun
Locul I – Gabriel Balaceanu
Locul II – Maxim Andronache
Locul III- Gabriel Bejgu


C1 KATA SINCRON OGLINDA GR 1
Locul III- Florentina Rusu & Alexandru Tite

C1 KATA SINCRON OGLINDA GR 1
Locul I – Andreea Neagu & Gabriel Balaceanu
Locul II – Maria Dinu & Gabriel Bejgu


KADETI (14-15ani) KUMITE MASC
Locul III – Stefan Spita

KADETI (14-15ani) KATA MASC
Locul I – Radu Popescu



Si cum bine se spune ca toamna se numara bobocii, noi am numarat multe rezultate frumoase care ne dau certitudinea ca suntem pe un drum bun, frumos si fructuos.

La mai multe medalii tuturor!
Aurelian Nicolae

3 comentarii:

  1. BRAVOOOOOO! Aceasta este MUNCA tuturor. Felicitari copii! Oss SENPAI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari organizatorului, senpai Florin Caraba, a facut treaba frumoasa. ATA ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. rezultatele noastre,dar meritele antrenorului!

    RăspundețiȘtergere