Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 august 2011

LA MARE, LA SOARE CU MICII CAMPIONI

CS CONPET PETROLUL PLOIESTI
KARATE TRADITIONAL


TABARA PENTRU COPII DIN GRUPA DE PERFORMANTA



In perioada 26 iulie -01 august 2011,la Costinesti, grupa de performanta a copiilor care practica karate traditional a participat la o tabara de vara.
Sustinerea financiara a acestei actiuni a reprezentat un efort comun Conpet-parinti. Copii au beneficiat de conditii foarte bune de cazare si masa la Complexul Studentesc Iunona din Costinesti si timp de 6 zile le-au fost prezentate, in cadrul lectiilor de karate traditional, elemente din primele 4 Kata Heian.
Echipa a fost constituita din urmatorii sportivi : Andrei Sandu, Gabriel Balaceanu ( campion European de kata, Belgrad 2011), Andreea Neagu, Andronache Maxim ( campion European cu echipa de kumite, Belgrad 2011), Gabriel Bejgu, Andrei Bucur – de la grupa C1 ; Gabriel Georgescu, Marian Stanciu, Octavian Dumitrascu, Marin Radu ( campion European de kata, Belgrad 2011) , Teodora Stoian, Antonia Penescu ( medaliata cu bronz la kumite, Belgrad 2011), Stefan Neagu- de la grupa C2 ; Sergiu Bobosila, Maria Dinu, Bianca Durbac, Teodora Maselusa, Eduard Sandu – sportivi nou promovati, de un real talent, care si-au castigat locul in echipa prin multa munca.
Am fost asistat si ajutat la indeplinirea programului celor 6 zile, atat pe parte tehnica cat si la supravegherea copiilor, de sportivi de la grupa centurilor negre. Au fost alaturi de mine Cosmin Porumboiu ( tineret ) , Alexandru Nicolae ( tineret), Marius Creta ( Juniori).
Fiecare zi debuta la ora 05.30, de facea deplasarea pe plaja, admiram rasaritul soarelui, urma o usoara alergare pe malul marii,apoi antrenamentul tehnic, care se incheia in jurul orei 07.15
A doua sedinta de antrenament era la 19.30 pana la 20.45. S-au facut antrenamente pe plaja, antrenamente speciale in apa, dimineata si seara. Am avut multa asistenta,oameni care se opreau sa vada antrenamentele, chiar si “paparazzi”…cunoscuti, care au trimis poze parintilor inainte sa ajungem noi acasa.


Copii s-au simtit excelent impreuna, aceasta deplasare fiind o buna ocazie de a-i observa si in alt context decat cel de la antrenamente sau din competitii. Aproape in fiecare seara mergeam in parcul de distractii unde am putut sa le admir curajul de a urca in cele mai “ametitoare” masinarii.
In aceasta deplasare am urmarit si o dez-intoxicare de toata electronica care ne inconjoara, ecrane ale televizoarelor, calculatoarelor, telefoanelor, play-station. Telefonul era folosit seara, intr-un interval de o jumatate de ora, pentru comunicare cu parintii. De asemenea nu s-au baut nici un fel de sucuri ( gen cola si altele). Au avut voie numai la apa si fructe.


Ne-am intors acasa cu gandul la toamna competitionala. Dar, sfarsitul verii ne rezerva o cupa pentru copii la Alexandria, unde vom face prima verificare a sportivilor dupa acesta vacanta.Apoi in octombrie avem campionatul national de stil pentru copii care va conta pentru calificarea la Mondialele de Fudokan, la inceptul lunii noiembrie.
Luni seara, in curtea clubului ne asteptau toti parintii impreuna cu presedintele clubului, d-l ing. Radu Necsulescu.
Multumim conducerii CS Conpet cat si principalului nostru sponsor Conpet SA, multumim din suflet parintilor care au sustinut aceasta tabara.


O vara calda-n inimi!
Aurelian Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu